Injectables

Een injectable behandeling is erop gericht om je gezicht een jeugdige uitstraling te geven. Door behandelingen met de injectables Botox®, Juvederm® en Radiesse® kunnen rimpels worden behandeld en kan volume worden toegevoegd. Kenmerkend voor deze behandelingen zijn de zeer korte hersteltijd en het direct zichtbare resultaat. Skins Beauty Bar biedt deze injectable behandelingen aan in samenwerking met de aangezichtsspecialisten drs. Rutger Schepers en dr. Johan Jansma van Gezichtsverjonging.com.

Botox

Botox® is een van de populairste behandelingen voor rimpels in het gelaat. De toepassing is eenvoudig en zeer veilig. Indien deskundig uitgevoerd bestaat er nauwelijks kans op bijwerkingen. Met name rimpels op het voorhoofd, tussen de wenkbrauwen en kraaienpootjes zijn zeer geschikt voor behandeling met Botox®. Aangezichtsspieren zitten vast aan de huid. Als ze samentrekken zullen ze ook de erboven gelegen huid samentrekken. Door veelvuldig gebruik van de aangezichtsspieren ontstaan hierdoor op den duur rimpels. Ook in rust zijn aangezichtsspieren enigszins gespannen. Doordat met het toenemen van de leeftijd sommige (sterkere) spieren gaan overheersen, zullen ook in rust rimpels blijven staan. Botox® is een medicijn dat selectief de meest dominante spieren verslapt door het lokaal in deze spieren aan te brengen. Na het inspuiten zullen de rimpels grotendeels verdwijnen, meestal al binnen 1-2 weken na de behandeling. Het effect houdt 3-6 maanden aan. Daarna kan opnieuw behandeld worden.

Informeer naar de mogelijkheden met Botox

Juvéderm ®

Juvéderm® is een gel waarin hyaluronzuur is verwerkt. Hyaluronzuur komt van nature voor in de jonge huid en zorgt ervoor dat de huid water kan vasthouden. Dit geeft de huid een jeugdig en gezond uiterlijk. Het hyaluronzuur in de fillers is synthetisch gefabriceerd. Het is zeer veilig om te gebruiken, omdat het bijna identiek is aan het hyaluronzuur dat van nature in de huid voorkomt. Het risico op overgevoeligheid of allergie is hierdoor zeer klein. Juvéderm® is een van de meest gebruikte hyaluronzuren ter wereld. Het wordt in kleine hoeveelheden met een zeer fijne naald in de huid geïnjecteerd. In sommige gevallen wordt de gel net onder de huid geïnjecteerd. Het kan worden gebruikt om rimpels te verzachten of om de gezichtscontouren of de lippen te benadrukken. Hyaluronzuur is zeer precies te doseren en kan gericht volume herstel of volume verandering geven. Het is na een paar weken niet meer voelbaar op de plaats waar het is ingebracht. Omdat hyaluronzuur een lichaamseigen stof is, wordt het langzaam door het lichaam afgebroken. Dit betekent dat het effect na 6 tot 12 maanden nagenoeg geheel verdwenen is. In gebieden met veel spieractiviteit, zoals bijv. de lippen, zal het effect 6 tot 8 maanden zichtbaar zijn. In gebieden met minder spieractiviteit, zoals de jukbeenregio en de neusrug, kan het effect zelfs langer dan 12 maanden aanhouden.

Informeer naar de mogelijkheden met Juvéderm

Radiesse®

Radiesse® is een niet-permanente filler waar rimpels en volumeverlies mee kunnen worden behandeld. Het is een filler waarvan het effect tot 2 jaar zichtbaar kan zijn. Radiesse® is een gel (70% van het volume) waarin calciumhydroxylapatiet bolletjes (30% van het volume) zijn verwerkt. Deze bolletjes zijn microscopisch klein en opgebouwd uit calcium- en fosfaationen die van nature in het lichaam voorkomen. De gel lost langzaam op en de ruimte van de gel wordt dan geleidelijk ingenomen door lichaamseigen cellen. Radiesse® wordt diep in de huid ingebracht met een canule (een niet-traumatische naald). Het is heel precies te doseren en kan gericht volumeherstel of verandering geven. Radiesse® stimuleert het lichaamseigen collageen en geeft daardoor ook versteviging van de huid. Hierdoor is Radiesse® vooral geschikt om de huid te verstevigen en volumeverlies aan te vullen. Het duurt enkele weken voordat de collageenvorming merkbaar wordt. Het volume-effect is al direct na de behandeling zichtbaar.

Kwaliteit en veiligheid staan bij de behandelingen voorop. Zoals je van Skins gewend bent, werken de artsen uitsluitend met de beste merken ter wereld. De injectables die zij gebruiken zijn altijd volledig afbreekbaar.

Je kunt vrijblijvend en laagdrempelig terecht voor een kennismakingsgesprek waarbij je een afspraak krijgt met de arts die je ook daadwerkelijk zal behandelen. Het doel van dit gesprek is om je te informeren over de behandelmogelijkheden. Hierbij staan jouw wensen centraal. Er wordt beoordeeld wat de mogelijkheden zijn en welk resultaat je van de behandeling kunt verwachten.

Informeer naar de mogelijkheden met Radiesse

De artsen

Rutger Schepers en Johan Jansma van Gezichtsverjonging.com zijn beide fulltime werkzaam als Mond-, Kaak- en Aangezichtschirurg (MKA-chirurg). Zij werken uitsluitend in het aangezicht en zijn gespecialiseerd in diverse vormen van aangezichtschirurgie waaronder de cosmetische aangezichtschirurgie.Zij zijn gepassioneerd door de esthetiek van het gezicht en voeren naast de injectable behandelingen die zij binnen Skins Beauty Bar uitvoeren, ook ooglidcorrecties, facelifts en andere cosmetische operaties in het aangezicht uit.